Over Jansen Heeten

Dienstverlening is de basis en de kracht van het bedrijf en alle diensten vinden plaats vanuit het buitengebied van Heeten, centraal gelegen in het werkgebied.

Materieel dat in het grondverzet of verhuur werkzaam is verblijft dikwijls langer op locatie.

 

 

 

 

Over JANSEN HEETEN en haar dienstenpakket

JANSEN HEETEN B.V. is een middelgroot bedrijf dat haar werkgebied in de regio Salland heeft. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van loonwerk uit.

Het werkgebied voor het loonwerk is de regio Salland. Ook zijn wij in het grondverzet actief met verhuur van grondverzetmachines, maar ook het aannemen van grondwerken behoort tot de mogelijkheden. Het werkgebied voor het grondverzet zijn hoofdzakelijk de provincies Overijssel en Gelderland.

Het bedrijf biedt werk aan zo'n 26 medewerkers en is V.C.A.*-gecertificeerd. Het personeel volgt regelmatig cursussen en opleidingen om zo goed en veilig mogelijk te werken, maar ook om de klant van het juiste advies te voorzien. Verder hebben we een jong en modern machinepark. We volgend de technische ontwikkelingen op de voet, waardoor we optimaal kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.

Begin 2009 zijn de activiteiten, personeel en een deel van het materieel van Loonbedrijf Flierman in Averlo (Schalkhaar) is overgenomen. Het werkpakket van Loonbedrijf Flierman vormt een goede aanvulling op ons bedrijf.

JANSEN HEETEN heeft een breed pakket diensten en de meeste diensten kunnen op passende wijze gecombineerd worden. Hieronder een korte omschrijving

Terug naar de hoofdpagina