Grondverzet, werkzaamheden

Voor de meest uiteenlopende graafwerkzaamheden heeft Jansen loon- en grondverzet B.V. de juiste machines.

Graafmachines, wielladers, grondkippers, etc. Van klein tot groot, van mobiel tot rups. Voor nauwkeurig graafwerk kan een laser verhuurd worden. Ook is het mogelijk om een machine-ontvanger te monteren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enkele voorbeelden waarmee kan JANSEN HEETEN op gebied van grondverzet van dienst kan zijn:

Egaliseren, straatwerk uitbreken, depots opschuiven..., typisch werk voor de wiellader. Ook deze machine kan worden voorzien een machineont-vanger. Enkele werkzaamheden die wij uitvoeren met de wiellader:

Voor het nauwkeurig egaliseren beschikken wij ook over een kilverbak. Deze kilverbak is voorzien van laserbesturing, waarmee het mogelijk is om het terrein op het juiste afschot te leggen. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld u waterplas-sen op het land door dat het perceel 'op afschot' ligt. Onze kilverbak kan nog meer, namelijk:

Ideaal om grond over grotere afstanden te verzetten zijn onze grondkippers, maar ook het transporteren van puin of andere los te storten materialen is mogelijk. 2 van de 3 grondkippers zijn voorzien van een gestuurd tandemstel om zo gemakkelijk te sturen en ook de weg word minder schade toegebracht. Voor het transporteren van grond, zand of ander materiaal op plekken of in ruimte's waar men met de grote grondkippers niet uit de voeten kan, beschikken wij ook over een kleine grondkipper.

Klik op de foto's om te vergroten...

Percelen ophogen en egaliseren op afschot middels dozer en laserAanleg van IBA'sTeelaarde met laadschop verdelen 

 

Terug naar de hoofdpagina